G-Carnavals Party

03
/ apr
Zondag
2022

G-Carnavals Party

Plaats
De Hooghe Heeren
Locatie
G-Carnavals Party
Tijd
14:00 uur
Entree
GRATIS

Een van de hoogtepunten van Carnavals bij De Deurdarsers in ’t Darsgat is al jarenlang de zondagmiddag. Het Carnaval voor mensen met een beperking. Het feest kent een lange traditie. Al in 1976 werd het feest in de aula van de voormalige Edmar Vergouwen Mavo gevierd. De Deurdarsers zijn daarna nooit meer gestopt met dit feest: de zondagmiddag heeft een vaste plek in het programma.

Ook dit jaar wordt een middag voor het G-Carnaval georganiseerd. Van harte nodigen De Deurdarsers dan ook iedereen in de regio uit dit feest met ons mee te vieren. Neem je G-voetbalteam mee. Vraag je G-handballers om mee te gaan.

Ken je iemand die tot de doelgroep hoort, wijs hem / haar op deze middag.

Dit jaar wordt het feest gevierd in partycentrum De Hooghe Heeren in Hoogwoud. De entree is gratis en het feest duurt van 14.00 – 17.00 uur. Registreren via www.deurdarsers.nl/kaartverkoop is gewenst, maar niet verplicht.

Kosten noch moeite worden gespaart om er een mooi feest van te maken. Zo wordt de muziek verzorgd door DJ Luc & Loet en zal Juriaan Singels een live-optreden verzorgen.

De Deurdarsers staan garant voor een groot feest voor jong en oud, leeftijd speelt deze middag geen rol.