Nieuws

Raad de Prins: hints uitgelegd

Raad de Prins: hints uitgelegd

Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van de Deurdarsers? Wie wordt zijn Hofdame?
Aan de hand van vier hints die via de social media werden verspreid konden Darsgatters een idee krijgen over de identiteit van Prins en (toen dachten we nog) Hofdame (maar dat werd dit jaar dus een Prinses).

We leggen de hints uit:

1. Ze hebben beide iets met ballen. Niels is keeper en coach bij VVS’46, Joska is / was speelster bij Meteoor (handbal) en VVS’46 (voetbal).

2. Een fanatieke sportieve Kaaskop en iemand die niet houdt van zelf fietsen. Joska woont in Alkmaar en is een fanatiek sportster, Niels verkoopt weliswaar fietsen maar houdt zelf niet van actief fietsen.

3. Deze zelfstandige groene en vriendelijke coaches helpen jonge starters op weg naar hun doel. Beide zijn zelfstandigen, Groen en Vriend; beide coachen: Niels bij de voetbal met jonger, Joska met startende leerkrachten; het doel staat op het keepen van de Prins.

4. Met De Deurdarsers zijn beide met verschillende kleine zaken uit het heden en verleden verbonden. Beide hebben in het verleden eens mee gedaan aan de playbackshow, Niels ook aan de travoshow; Joska is verbonden aan De Deurdarsers door haar relatie met de familie Oude Groen.

Ton Koelemeijer

8 oktober 2022

Comments are closed.