GOP

Maandag 4 april: Blauwe Maandag

Maandag 4 april: Blauwe Maandag

Maandag 4 april is voor het GOP de carnavalsmaandag.
’s Morgens verzamelde het Genootschap zich in de residentie van Prins Bob. Eerst werd er kort teruggeblikt op de succesvolle deelname aan de GOP-tocht, zaterdag 2 april, waar een 1e prijs in de wacht werd gesleept.Als jongste Prins had Prins Bob als dagvoorzitter met VOP Tanja een Amsterdamse ochtend voorbereid met een quiz en heerlijke hapjes.

’s Middags ging GOP en VOP naar café VOL waar werd deelgenomen aan de Blauwe Maandag, dit jaar georganiseerd door het hop. De schoonheden van weleer hadden gekozen voor het thema ‘Venetiaans Carnaval’ en de deelnemende clubs (naast GOP ook POPCD en Popjes) uitgedaagd een originele act te verzorgen. De culturele commissie van het GOP had weer een toppres(en)tatie in elkaar gezet.
Met de komst van Prins Rudolf werd de carnavalsvreugde nog meer verhoogd.
Een mooie middag. Zeker weten.

Ton Koelemeijer

10 april 2022

Comments are closed.