Nieuws

Carnaval 2022 afgesloten

Carnaval 2022 afgesloten

Vooraf was het voor het bestuur even spannend: hoe zou het verplaatsen van het Carnavalsweekend vallen, hebben de Darsgatters wel zin in een carnavalsfeestje begin april.
De zalen bij de grote feesten waren uitverkocht, de Kindermiddag en de G-party werden meer dan goed bezocht en kenden ook volle zalen. Iedereen had duidelijk zin in een feestje. Ook aan de waardering bij de bezoekjes aan thuiszitters, de verzorgingshuizen en wijksteunpunten viel te merken dat De Deurdarsers nog altijd een belangrijke rol hebben in de gemeenschap van Spanbroek-Opmeer.
De G-party zondagmiddag had als hoogtepunt het optreden van Juriaan Singels. Spontaan zong hij vele duetten met bezoekers, waarbij de feestnummers natuurlijk niet werden geschuwd.
We spreken de hoop uit dat het thema van dit jaar ‘Fit en Vitaal’ het hele jaar centraal mag blijven staan, zodat we volgend jaar weer gezond Carnaval kunnen vieren. Dan in het weekend van 18 februari.
Prins Rudolf doet weer ARBO-zaken, Hofdame Manon pakt het fototoestel weer op, Adjudant Yorick werkt weer aan zijn tekstbordjes.

Alaaf.

Ton Koelemeijer

10 april 2022

Comments are closed.