Nieuws

G-Party Zondagmiddag

G-Party Zondagmiddag

Zondagmiddag werd de G-party georganiseerd in De Hooghe Heeren. Ondanks de nieuwe locatie vonden veel genodigden uit de doelgroep de weg naar het Carnavalsfeest. En een feest, dat werd het. Dankzij DJ Luc en Loet, maar natuurlijk was daar ook ‘de one and only’ Juriaan Singels. Met twee geweldige sets maakte hij er weer een geweldig feest van. Polonaises, duetten, gevoelige nummers en een vlotte babbel: mede dankzij hem slaagde de middag als nooit tevoren.

Tijdens deze middag ontving Elly Deutekom uit handen van Prins Rudolf de Beker van Verdienste voor het vele vrijwilligerswerk dat zij deed en doet voor de gemeenschap. Een terecht blijk van waardering.

Mooi om te vermelden was dat Hofdame Manon, na een korte periode van ziekte, vandaag weer aanwezig kon zijn. Samen met jeugd-Adjudant Kaat genoot ze van het feest.

Ton Koelemeijer

3 april 2022

Comments are closed.