Nieuws

1 april: De vlag hangt

1 april: De vlag hangt

Vrijdagochtend heeft burgemeester Van den Hengel op het Gemeentehuis de sleutel overhandigd aan Prins Rudolf. Daarna heeft het Prinselijk Trio met de burgemeester de Deurdarsersvlag gehesen bij het Gemeentehuis. Hiermee nemen De Deurdarsers (volgens de burgemeester ‘in goed vertrouwen’) het bestuur van de gemeente de aankomende vijf dagen over.
Citaat van de burgemeester: “Ik wens de prins en zijn gevolg veel feestplezier met heel veel mooie onvergetelijke momenten! Slaap, eet, drink (verstandig), feest, Alaaf en herhaal!”
De gemeente heeft een prachtig cadeau gegeven met een opdracht. Voor de Prins een heerlijk slaapmasker om bij te komen. En als de Hofdame en Adjudant hem wakker maken, wat zal het antwoord worden op de gegeven opdracht. Dinsdagavond wordt de sleutel weer opgehaald.

Ton Koelemeijer

1 april 2022

Comments are closed.