GOP

Prins Bob Bougie toegetreden tot GOP

Prins Bob Bougie toegetreden tot GOP

Tijdens een bijeenkomst van het Genootschap van Oud-Prinsen der Deurdarsers heeft de uitgetreden Prins Bob Bougie van Sacker tot Darser zijn Inauguratie gehouden. Met een korte, krachte speech maar vooral met zijn ruime ervaring als langs-zittende Prins ooit, wist hij de aanwezige oud-Prinsen te overtuigen van zijn kwaliteiten. Unaniem werd hij toegelaten tot het Genootschap. Hem werden de versierselen, behorende bij Jongse Prins, overhandigd, waarna hij met een luid geroepen ‘rondje’ richting de kastelein zijn vreugde over zijn toetreding uitte.
Het GOP heeft verder deze avond afscheid genomen van uitgetreden leden Prins Alfred en Prins Nicolaas I, heeft afspraken gemaakt over deelname aan de GOP-tocht 2 april en de eerste voorbereidingen voor de Blauwe Maandag 4 april zijn gestart.

Ton Koelemeijer

3 maart 2022

Comments are closed.