Geen categorie

Raad de Prins. De hints uitgelegd.

Raad de Prins. De hints uitgelegd.

Voorafgaande aan de Installatieavond gaf het bestuur een aantal hints weg om achter de identiteit van Prins en Hofdame te komen. Na de onthulling op zaterdag 26 februari kunnen we de hints uitleggen.


1. Zij loopt gewoon met 8 poten en hij rent lang met 2 benen. De Hofdame wandelt (loopt gewoon) en doet aan spinning (ze spint dus, 8 poten). De Prins loopt een marathon (rent lang met 2 benen).

2. Financieel is een spartaans feestje, Highwood op z’n smalst. De Prins was wethouder van financiën (financieel) en komt uit Rotterdam, is fan van Sparta maar daar kan hij ook niets aan doen). De Hofdame komt uit Hoogwoud (Highwood), de Prins woont op de Breestraat (op z’n smalst).

3. Arbo technisch is een kleine belly niet in de mode. De Prins werkt bij de arbodienst, de Hofdame doetaan belly painting en werkt ook in de mode.

4. Vier tieners houden zich niet aan de wet en sturen spotify quizzen. Gezamenlijk hebben de Hofdame en Prins vier tieners in huis, de Prins was wethouder (houden aan de wet), de Hofdame houdt van spotify lijstjes en muziekquizzen).

Ton Koelemeijer

2 februari 2022

Comments are closed.