Nieuws

5 januari: Nieuwjaarsreceptie / Koninklijke Erepenning

Carnavalsvereniging De Deurdarsers bestaat 50 jaar. Bij verschillend activiteiten is door de vereniging al stil gestaan bij dit jubileum. Trots is de vereniging dan ook op het bereiken van deze mijlpaal. En terecht: vele carnavalsverenigingen in de regio zijn inmiddels gestopt, waar De Deurdarsers nog altijd met een volwaardig programma Carnaval vieren in ’t Darsgat.

Vol trots zal de vereniging dan ook de Koninklijke Erepenning in ontvangst nemen tijdens de Nieuwjaarsreceptie die wordt gehouden op zaterdag 5 januari in partycentrum De Vriendschap – Wadway.

Prins Franciscus en Hofdame Laurentia en hun gevolg maken er een feestavond van de uit twee delen bestaat.

Om 19.30 uur start de Nieuwjaarsreceptie en staat de koffie met iets lekkers klaar voor iedere bezoeker. Hoogtepunt van deze receptie zal rond 20.00 uur de uitreiking van de Koninklijke Erepenning zijn, die bij het 50-jarig bestaan wordt toegekend.

Ton Koelemeijer

1 januari 2019

Comments are closed.