Nieuws

5 januari: Feestavond 50 jaar Deurdarsers

De avond krijgt na de Nieuwjaarsreceptie een vervolg met een Feestavond voor iedereen die Carnaval de afgelopen 50 jaar, maar ook anno 2019 een warm hart toedraagt.

Oud-prinsen, oud-adjudanten, oud-hofdames, (oud-)commissieleden, oud-bestuursleden, (oud-)dansmariekes of -showgirls, (oud-)gekostumeerden, (oud-) optocht-langs-de-kant-bewonderaars: wees uitgenodigd en kom.

Maar ook als u een gezellige avond wilt: wees uitgenodigd en kom naar De Vriendschap.

En voor de oudere oud-Deurdarsers: als het te lastig is om zelf naar De Vriendschap te komen, meld dit dan bij Wendy Mulder (tel: 06 365 299 15 of e-mail limale@quicknet.nl), dan regelen wij vervoer (heen en terug!).

Onder leiding van feestband De Bretels, een band waar gezelligheid en muzikaliteit hand in hand gaan. De ervaren muzikanten (o.a. ex-Sesam, ex-Copperfield) spelen onder het motto GSV (Gezelligheid Staat Voorop) en staan garant voor een complete feestavond met muziek uit de jaren 60-70-80-heden.

Prins Franciscus, Hofdame Laurentia, Adjudant Nick en hun gevolg hopen u te begroeten op 5 januari. Alaaf!

Ton Koelemeijer

1 januari 2019

Comments are closed.