Nieuws

Wisselbeker van Verdienste voor Ruud en Saskia Haller

Wisselbeker van Verdienste voor Ruud en Saskia Haller

Donderdagavond hebben Prins Ricardo, Hofdame Chantal en Adjudant Niels de Wisselbeker van Verdienste uitgereikt aan Ruud en Saskia Haller. Met deze Wisselbeker eren De Deurdarsers personen die zich meer dan verdienstelijk maken of hebben gemaakt voor de gemeenschap.

Ruud is onder andere oprichter van Radio Gabberweek, deed jarenlang Radio Kinderdorp, doet technische ondersteuning bij allerlei SJJO-projecten. Tenslotte is hij chef-oliebollen bakken voor Stichting Award met Oud & Nieuw. Ook Saskia is oliebollenbakker voor de Award, vrijwilliger bij Kinderdorp, maar ook actief als oprichter, voorzitter én superbakker van Stichting Taart voor Kids.

Een terechte hulde voor dit actieve echtpaar.

 

Ton Koelemeijer

10 februari 2018

Comments are closed.