Nieuws

Prins Ricardo I is de 50e Prins der Deurdarsers

Vrijdagavond 10 november, rond elf over elf, werd het even spannend in café Vroeg of Laat. Er ontstond lichte paniek: in een hoek van de zaal verschenen vlammen en ontstond rookontwikkeling. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse en konden de aanwezigen opgelucht ademhalen.

De brand in de hoek was de opmaat naar de onthulling van de 50e Prins Carnaval van de Deurdarsers. Uit de brandweerpakken en achter de persluchtmaskers kwamen namelijk de nieuwe Prins Carnaval en zijn Hofdame tevoorschijn. De toon was gezet, het thema bekend: als brandweermensen gaan zij Carnaval 2018 in Vuur en Vlam zetten.

Prins Carnaval is in het dagelijks leven Rick Zuydam. Hij gaat leiding geven aan het Carnaval als Prins Ricardo I van Vonkje tot Vlammenzee.

Zijn Hofdame is Chantal Schipper, zij gaat als Hofdame Chantal mee voorop in de polonaise.

Als Adjudant worden zij bijgestaan door Niels van Diepen.

Het nieuwe Prinselijk Trio ging na het tekenen van de overdracht van de vereniging door oud-Prins Joachim en oud-Hofdame Denise meteen voorop in de polonaise. Het belooft een heet gouden Carnavalsjaar te worden. Alaaf!

 

Ton Koelemeijer

11 november 2017

Comments are closed.